[q]
(5) 

Kabin bagaji hakkinda

sirius #1534012
Merhaba, kabin bagaj hakkimizin tamamini kullanmayip kalan kismini normal bagaj hakkimiza devredebilir miyiz ?

Esimle birlikte toplam 40 kg normal bagaj, 16 kg kabin bagaji hakkimiz var. Biz yanimiza sadece 6 kg lik bir kabin bagaji almak istiyoruz. Kalan 10 kg kabin bagaj hakkimizi, 40 kg ile birlestirip 50 kg olarak normal bagaj gibi kullanabilir miyiz ?


 

Haha. Yok boyle bir sey.

baldur2

hayır

nrmnm

Hayir...
Genelde insanlar tersini yapiyor. Normal bagaji agirlik limitine indirip ceza vermemek icin kabin bagajina abaniyor. Ama her havayolunun kurali farkli kabin bagaji icin.. Kontrol edin

parcxerox

Bazen kabin içinde bagaj çok oluyor ve el valizini aşağı alabiliyorlar. Bu tamamen o anlık uçağın durumuna bağlı. Normal bagaj hakkım yokken el valizimi kabine verdiğim oldu. Check in sırasında teklif edeceksiniz ve ne kadar şanşlısınız göreceksiniz :)

ya volna

boyle bir sey yok normalde fakat bazen acgoz olmayan ucus firmalari "alayim mi onu da" diyebiliyor. erkek arkadasim (baska ulkede) yanima gelirken bira sarap dolduruyor ve olmasi gereken kilonun ustunde veriyor. gorevli her seferinde "bak 10 kg'nin ustunde bi sonrakine ucret odemeniz gerekir tamam mi?" diye uyariyor ama hic odemedi. benle beraber gelirken de aynisini soylediler :D ben utandim da benimki hicbir sey demedi. onun mantigi da su, bunca zamandir odemedim, isterlerse veririm artik zaten kardayim. (Aegean Airlines)

bunu da verebilir miyiz diye sorun, en fazla hayir der yaniniza alirsiniz. ama tabi icine kabinde tasinmayacak seyler koymayin her ihtimale karsi.

supergirl
1

mobil görünümden çık