Merhaba, Aynı gün içinde 2 uçuşum var. Wizz Air şirketiyle Danimarka'dan Bükreş'e geleceğim. Uçak saat 11.30 gibi Bükreş'te olacak. Aynı gün saat 13.00 te Bükreş İstanbul uçağına yetişmeliyim.
Endişem şu ki Wizzair genellikle rötar yapıyor ve yetişemeyebilirim. Çok hızlı olmalıyım. Soruya gelince:
Valizim yok, yanımda taşıdığım bir çantam var. Pasaport kontrolüne girmeden direkt uçağa geçebilir miyim? Biletleri ayrı ayrı satın aldığımı belirtmek istiyorum.

Avrupa'dan Avrupa'ya uçuş olduğu için pasaport kontrolü olmayabilir. Ancak benim niyetim olabildiğince hızlı olmak. Ne önerirsiniz?
Teşekkürler.

 

tr uçağı için pasaport kontrolünden kaçış yok. firma da farklı anladığım kadarıyla o yüzden uçuşları bağlatma şansı da olmayacak. riskli görünüyor baya, tek şansınız valiz olmaması. o yüzden ilk uçuşta rötar olmaması ve/veya ikinci uçuşta olması için dua edip uçaktan iner inmez koşarak, sıradakilerden rica ederek falan öne geçip kapıya yetişmekten başka yol görünmüyor. bükreş havalimanındaki hızlı geçiş gibi olayları önceden bir araştırın ya da imkan varsa İstanbul uçağını biraz öteleyin.

nrmnm

Ben de öyle düşünmüştü. ilk defa Pegasusun rötar yapması için dua ediceğim :)
Teşekkürler

bakur basur rojava rojhilat

Birinci uçuşum 1 saat rötarlı oldu. Neyse ki Bükreşte pasaport kontrolüne takılmadım. Durumu izah edip farklı bir kapıdan geçişle diğer tarafa geçebildim.

bakur basur rojava rojhilat
1

mobil görünümden çık