Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4.5 yıldır kullandığım telefonum şom ağzımı açıp telefon ne iyi idare etti, askerlik bitsin yenisini alıcam derken askere gitmeme 1 ay kala yaptığım fecaat bir hata yüzünden mefta oldu. 10 gündür yedek bir telefonla idare ediyorum ama çok eski ve kötü bir telefon. İçimde çok fena bir yeni telefon alma dürtüsü var ama alacağım telefonu maksimum 20 gün kullanıp sonra nadasa bırakacağım 6 aylığına ve doğal olarak eskiyecek teknoloji. Belki acemiden sonra kullanabilirim ama en fazla ne kadar? Ancak bir yandan da ben askerden gelene kadar telefon fiyatları 2-3 katına çıkar mı diye de korkuyor. Şu an alırsam telefonu tazminatımla peşin olarak almak zorundayım. Askerden dönüşte ise çalışırken taksitli alma avantajım da var tabi. Siz olsanız ne yapardınız, ciddi ikilimde kaldım.


 

6 ayda hangi teknoloji eskiyecek. Al geç.

dissendium

alma 20 gün için. bu kadar bağımlı mısın, idare et işte.

adivar

aldığında askere götürmeyeceksen ya da burada birinin kullanması için vermeyeceksen alma. Kullanıma başladıktan sonra 6 ay boyunca yatan akıllı telefon çöp olur. Yani tam çöp değil de anası ağlar.

nawar

Ayipli, hasarli mal cikmasi durumunda secimlik haklarinizdan yararlanabilmek adina 6 ayinizi bosa harcamayin. Donunce alin derim.

portland maine

Ben olsam alırdım. Hem acemilikten sonra telefon kullanılıyor

birmilyonunvarmi
1

mobil görünümden çık