Müteahhit iskan almamakta diretiyor (yalan söylüyor, kalan birkaç işi yapmıyor). Biz de daire sakinleri olarak faturaları ödemiyoruz. Sağlam borç birikti ve hepsi müteahhitin üzerine. Bize "350'şer tl verip saatleri üzerinize alın ve elektrik faturasını inşaat elektriği ödemekten kurtulun" diyor. Faturaları üzerimize alırsak bu adamın iskan almadan kaçacağını düşünüyoruz.

Bu düşünce doğru mudur? Faturayı üzerimize almak, müteahhiti iskan alma derdinden kurtarır mı?


 

bina anlaşmasında biz son daire iskan alındıktan sonra tapu devri yapılır diye imza atmştık.sizin böyle bir bağlayıcı durumunuz yoksa uğraşır durursunuz.
ama elektrik şantiye elektiriği olarak geliyor şu an size ve baya yüksek bedel çıkabilir.
müteahit üzerinden çözün mutlaka.

jamswety

birkaç aya müteahhit battım diyerek şirketi kapatır, faturalar da öylece kalır. siz de elektriği suyu olmayan dairelerinizi üçte biri fiyatına satmaya uğraşırsınız. kesinlikle orta yol bulmaya çalışın derim.

roket adam

siz saatleri üzerinize alsanız da iskanınız olmadığı için yüksek fatura ödemeye devam edeceksiniz. tapuyu aldığımda iskan yoktu, tapuyu alıp elektrik idaresine gittim,dairemin elektrik saatini benim üzerime bireysel şantiye olarak verdiler. faturalarım yüksek geliyordu. iskan alındıktan sonra iskan kağıdıyla elektrik idaresine gidip verdim, bireysel şantiye aboneliğimi kapatıp yeni mesken aboneliği açtılar, faturalar normale döndü. bizim şehrimizde böyle ama heryerde böyle mi bilmiyorum.

elektriği boşverin iskanı almaya bakın bir an önce. müteahhite iskanı alması için baskı yapın. sorunları çözün.

rodeocu
1

mobil görünümden çık