[q]
(4) 

Tayland Gezisi

buenas #1533399
Merhaba. Eylül 3 gidiş Eylül 9 dönüş olacak şekilde Tayland'a başım alıp gitmek istiyorum. Bileti uygun şekilde nerden alabilirim. Bangkok, Phuket Pattaya nereye gideyim. Yol haritası çizebilir mi giden bilen birileri acaba?




 

eylülde taylanda gidilmez. eylül ayı en çok yağış alan aydır tayland için. araştırın. taylanda türkiyede kışken gidilir. öte yandan ucuz alacağınız bilet aktarmalı olacaktır aktarma da en az 16 saat sürer. 6 gün için 16+16 saat yol çekilmez. süreyi uzatmanız lazım. mantıksız bir plan.

mr.goodcat

bu sartlarda ve eylulde sakin gitmeyin. ne maliyetine ne cektiginiz yola deger. tek diyecegim bu. bahsedilen yagmur hafife alinacak gibi degil denizden zevk almaniz imkansiz

ala09

bir iki ayin bile yetmeyecegi bir yere 6 gunlugune gitmek biraz hamallik olacaktir, bangkok phuket pattaya diye de gezerseniz ulkeyi tanimadan bol bol instagram fotosu biriktirip donersiniz...

hewit

Tayland'a Türkiye'de kışken gidilir +1
Rota farketmez ama denizde yüzmek önemliyse Bangkok + Phuket
Çok da önemli değilse Bangkok + Pattaya şeklinde öneririm.
Bir de yöresel yemek yiyemeyip aç kalırsan Bangkok'da Siam Paragon'un yemek bölümünü, Pattaya'da Central Festival'in en üst katındaki Türk restoranını öneririm.

uvcray
1

mobil görünümden çık