iş gereği sürekli yanımda macbook air taşımam gerekiyor. gözlük, kulaküstü kulaklık, cüzdan, kindle, ıslak mendil, şarj aleti vs ile çanta ağırlaşıyor. bazen harici mini klavye ve mouse da yanımda oluyor. 120 tlye iş gören bir çanta aldım ama bir noktadan sonra zulüm oluyor. sizce herschel sırt-omuz sağlımı koruyacak seviyede ödeyeceğim paraya değer mi?bir çantaya 2 bin tl civarı verebilirim ama karşılığını almak isterim. kozmetik olarak da çok şık duruyor bu da bir artı tabii ama önceliğim yaşatacağı taşıma kolaylığı. bu açıdan başka alternatif önerilere de açığım. little america modelini düşündüm.




 

Herschel sıradan bir çanta sırf pahalı diye hem estetik hem konforlu olmasını beklersen hayal kırıklığına uğrarsın

freebird5406_2

ben denedim ama öyle ergonomi açısından hiç bir fayda sağlamadı bana. samsonite'ın çantaları bu konuda çok iyi, gerçekten acayip rahatlar. ama ben yerinde olsam mümkün olduğunca taşıdığım şeyleri azaltmaya çalışırım.

ben şunu kullanıyorum mesela, macbook + ıvır zıvırları + tablet ve lazım olduğunda magic keyboard sığıyor buna www.ozpack.com.tr

roket adam

yaklaşık 15 yıldır kullandığım bir targus sırt çantam var.
15 yıl sonunda sadece bir iki yerinde dikiş söküğü oldu ki görülen veya dert edilecek yerler değiller. gerek kapasite, gerek kalite, gerekse de ortopedik olarak çok başarılı. bazen şu çantayı değiştireyim diyorum ama kıyamıyorum mis gibi çanta :)

eğer halen aynı kalitede üretiliyorsa oldukça memnun kalırsın.

ben şunu kullanıyorum.

www.mediamarkt.com.tr

teritori

Little america bende var, buraya sormuştum herkes al demişti aldım.
Şık ve kaliteli malzemeli, detayları düşünülmüş. Sırtında ve askılarında ped olduğu için rahat denebilir ama bana biraz kısa geliyor askıları ne kadar uzatırsam uzatayım. Çok ağır olursa sırta oturması açısından iyi bişi aslında ama tak çıkar yaparken kollarım geriliyor fazla.

Bruce
1

mobil görünümden çık