efenim pazar sabah valencia'ya geçmek üzre madrid'e geldim. yapacak işim gücüm yok boş boş dolanmaktayım.
gidilecek görülecek yerler nelerdir? (bu kitapçıklarda yazanlar harici veya onlardan mutlaka görülmesi, yapılması gerekenler)
ayrıca madrid civarında yaşayan, gezecek-gezdirecek o da olmadı akşam içecek sözlükçü var mıdır? :) iki gün daralırım sanki buralarda.


 

barnebeu'da restoran var, stat ayaklarının altında, gayet güzel.

desdinova

nerede kaliyorsun? merkeze yakin mi degil mi onu soyle yazarim bir seyler. madrid'de daralirsan cok ayip olur:)

aksamlari la latina tarafina gidebilirsin, cava baja ve cava alta uzerindeki barlari ve restoranlari dene. emma y julia diye guzel bir italyan restorani var eger ispanyol yemekleri ile aran iyi degilse. ancak bir dolu guzel tapas bar var oralarda. yine malasaña ve chueca tarafinda da guzel yerler var..chueca gay mahallesi diye gecer ama takma o tur seyleri her cesit insan var biraz alternatif bir mahalle diger yerlere bakis o kadar.

onun disinda retiro parki gez, hem gunduzleri hem ogleden sonralari guzel olur hava da guzel nasilsa, iclerine dogru bir yerde gul bahcesi var haziran sonu gibi o guzel olabilir. ama parkin icinde sadece cimlerde yayilmak bile guzeldir.

muzelerden pradoyu gorebilirsin tek secim yapmak istiyorsan, aksam 6dan sonra bedava sanirim ama 8de kapaniyor..girerken brosurlerden al arkasinda en onemli eserlerin oldugu odalar vs yazili onlari gor 2 saatte ve cik:)

ayrica gunu birlik toledo ve segovia'ya gidebilirsin guzel kasabalar ikisi de, eger birini secmen gerekiyorsa toledo'ya git yuruyerek gezilebilecek kadar ufak ve guzel, tren ile kolayca gidiliyor.

2pac

pradoya ek olarak reina sofia'ya gidip guernica'yı gör derim.

likeinme

casa labra !

evandro
1

mobil görünümden çık