bilgisayardan izlemeye çalıştığımda show all addons yazıyor oradan gittiğim sayfadan install ettiğim şeyler de işe yaramıyor, bu diziyi nasıl izleyebilirim acaba? bir arkadaşım aynı diziyi televizyon üzerinden izleyebiliyormuş mesela.

soz.lk
soz.lk

 

Şu eklentileri ekleyip dene: i.imgur.com
app.strem.io
app.strem.io
app.strem.io

not: sonda verdiğim linklere tıklamadan önce app.strem.io adresine girip kullanıcı hesabınla oturum açman lazım. hesabın yoksa kayıt olup bilgisayardaki uygulamada da aynı hesapla oturum açman lazım.

himmet dayi

üçünü de yükledim açılmıyor video. benim gönderdiğim ilk linkteki ilk bölüme tıkladığımda videonun açılması gerekiyor sanırım normalde?

ayrıca böyle addon'ları random denemek mi lazım yani yoksa hangisinin işime yarayabileceğini bulmanın bir yolu filan var mı?

sitede ve uygulamada giriş yapmıştım denemeden önce bu arada.

tepedeki psychedelic adam

bunları yükledikten sonra uygulamayı çarpıdan kapatıp açarak denemiştim ama öyle tam kapanmıyormuş. tamamen kapatıp açınca bir liste geldi. bunun türkçe alt yazılısı nasıl arayabilirim acaba? türkçe alt yazısının olduğunu biliyorum. bi tane turkcealtyazi.org'un add on'u vardı mesela ama onu yükleyince video gelmiyor.

tepedeki psychedelic adam

Türkçe altyazı kaynağı neresidir bilmiyorum ama ben normal şartlarda altyazı seçeneğinde dili Türkçe yapınca alternatif altyazılar 1-2-3-4-5 diye geliyor yan kısmaz oraya gelmiyorsa ben yapacağın şeyi söyleyeyim. Videoya sağ tıklayıp ‘VLC ile oynat’ dedikten sonra indirdiğin altyazıyı sürükleyip VLC ekranına bırakmak.

himmet dayi
1

mobil görünümden çık