selamlar, yatırımlık değil bizzat oturmak için ev nereden alınabilir? bütçe 1 milyon tl(duruma göre biraz daha yükseltebiliriz), bina yaşı 5-10, 2+1 ama konuma göre 1+1 de olabilir.

sorum şu, kabaca baktığımda kadıköy asla olmaz gibi duruyor onu direkt geçiyorum. ama ataşehir, maltepe, üsküdar taraflarında bu bahsettiğim şartları karşılayan evler var. önerilerinizi ve düşünceleriniz bekliyorum. teşekkürler


 

daha bu hafta arkadasim 3.5 milyona erenkoy'den ev aldi. 2+1 ve 12 yillik bina. bahsettiginiz sifir atilmis halde 1 trilyonsa erenkoy taraflarindan daha uzaga gitmeyin derim. kadikoy tarafi hakkinda bilgim yok ama zorlayarak oralarda da bu paraya ev bulunur diye dusunuyorum ben.

in vino veritas

çekmeköy taraflarında temiz bir apartman dairesi bulabilirsiniz 1+1. 1 milyona 2+1 ise bir elin parmağını geçmiyor malesef.

posthuman

Küçükyalı, Altıntepe'ye de bakın derim.
Üsküdar, Sultantepe'de fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama belki halen mümkündür (ama mahallenin doğru tarafında olduğunuza da dikkat etmek gerek)
Üsküdar, Ünalan ve Örnek mahallesi de iyi adaylar bence.

michael_knight

Ataşehir örnek mahallesinin Ercüment Batanay caddesi üzerinde kalan kısmına (çingene mahallesi olmayan kısım yani) bakabilirsiniz. nispeten merkezi ve fena olmayan mahallelerdir.

roket adam
1

mobil görünümden çık