Ben ürün inceleme videolarına baktığımda benim ihtiyacımı giderir gibi gördüm köfte tavuk sebze vb için, siz ne düşünüyorsunuz memnun musunuz?

Bir de marka önerisi gelirse süper olur.


 

Memnunum. Philips XXL.

himmet dayi

çok memnunum. Philips XXL +1

redlinetheturk

Xiaomi'ninkini aldım 2 kişi için yeterli fakat misafir falan gelince fırını çalıştırmak daha mantıklı oluyor onu 2 kere 20-30dk çalıştırmaktansa fırında tek seferde fazla fazla yapılabilir. Ama 1-2 kişi için güzel ve hızlı pişiriyor.

Philipste durum nasıl bilmiyorum ama Xiaomi'nin 2 aparatı bana pek yetmedi. Ayrıca 3 katlı ızgaradan, kek kalıplarından falan almak lazım. Onlar için de üstüne yaklaşık +1000TL koymak gerekiyor.

ananiyimioguz

1-2 kişiyseniz ve evde halihazırda güzel bir fırın yoksa iş görür. Tavada yağ sıçratma problemini ortadan kaldırır. Onun dışında epey overrated bir ürün. 3-4 kişilik evlerde fırın tepsisine yağlı kağıt sermek daha zahmetsiz ve lezzetli sonuçlar verebiliyor. Henüz her ürünü denemedim. Patates fırındakine göre çok kötüydü, tavuk but güzel oldu. Ama fırında da güzel olurdu zaten. Yalnız yaşayanlar için kullanışlı.

zihua

philips xxl +1
aşırı memnunum.
fırınla kıyas kabul etmez, alternatifi değil.

blatta hiberna

cok memnunum philips xxl+1
ama bunun daha uygun fiyatli olan ve xxl olmayan modelini alirdim simdiki aklim olsa. cunku akilli sensor ozelligini hic kullanmiyorum desem yeridir. ne pisireceksem sicakligi ve sureyi kendim ayarliyorum. hic kullanilmayan bir ozellik aradaki o fiyat farkina degmez. yani simdi olsa gumus rengi kulbu olan modeli alirdim philips alacaksam.

in vino veritas

Köfte - tavuk - patates için mükemmel bir alet. Özellikle patates konusunda fırınla mukayese bile edilmez. Ama börek olmaz mesela, ya da patlıcan kızartması için epey yağa bulaman lazım ki ancak o zaman kızartma gibi oluyor. Kızım öğlen okula yemek götürüyor, benim için kurtarıcı oldu, buzluktan alıp 15 dk içinde hazır hale getiriyorum.
Philips XXL

SiyamkedisiZorro

Tefall actifry

photo85

Instant Pot'un airfryer ek baslikli versiyonunu kullaniyorum. Gayet memnunum, sadece airfryera uygun olmayan seyleri kizartmak icin ic yuzeyleri biraz yaglamaniz gerekiyor ki yapismasin.

cleric
1

mobil görünümden çık