merhaba,

kız kardeşim ikinci senesinde de çok kötü bi üniversite puanı aldı. kötü bi yere gideceğine hiç gitmesin, bir mesleğe yönelsin istiyorum. anti depresan kullanan 19 yaşında bir kız için hangi meslekten başlamak faydalı olur?

teşekkürler.

 

İyi bir üniversitenin ortalama fena olmayan bir bölümü puan aldıysa yerleşsin bölüme. İnsan gördükçe açılır, yaşıtları gibi bir uğraşının olması, yaşıtlarıyla görüşmesi ona çok iyi gelir. 19 yaşındaki biri için üniversite okumayacak düşüncesi doğru olmaz. Mezuna kalması, psikolojik durumu ele alınırsa okul gibi bir sorumluluk onun için daha iyi olur kendisini toparlaması için. Belki yatay geçiş yapar, okula kayıt okursa bir sürü seçeneği olacak.

19 yaşındaki kız çocuğunu anca hevesi, yeteneği varsa grafik tasarım, müzik, sanat gibi alanlarda çalışarak iyi yere gelmesi sağlanabilir.

GoodMorningTeacher

aklıma ilk gelen Kuaförlük

meko

barista

oldz

2 yıllıklarda aslında güzel, para da kazandıran işler falan oluyor. Bizim zamanımızda sınav öncesi tercih yapardık. Ben de 4 yıllık kazanma şansım olmasına rağmen hini hacette B planı olarak 2 yıllık fotoğrafçılık da yazmıştım. Bazen "şu dil bölümü yerine buraya girsem vesikalıktan gül gibi geçinir giderdim" diyesim gelmiyor değil.

d max
1

mobil görünümden çık