[q]
(6) 

Argo konusmalar

austenn #1528839
Su an calistigim departmanda tek kadin calisan benim, 3 erkekle cogu zaman sabahtan aksama kadar beraber calismak zorunda kaliyoruz. Ilk ise basladigimda cok kufurlu konusuyolardi bunu azalttilar simdi de ergen gibi kelime oyunlarinin oldugu konusmalar oluyo, bunlara guluyorlar. Kufur yine var ama cok yogun degil. Cok asiri bunaldigimi fark ettim, genelde geyiklerine cok katilmiyorum, sessiz modda geciyor tum toplantilar ama artik bir daha bu konusmalar gecerse nasil bir tepki vermeliyim ki profesyonel olsun dusunmeye basladim. Onerileriniz var midir?




 

"Arkadaşlar sohbetlerimizde biraz daha dikkatli olursak iyi olur..."

Gördüğüm kadarıyla geyiğe ortak olmamayı tercih ediyorsun. Bunu söyleyince köprüleri yakmış olmazsın. Zaten köprü yok hiç anlaşılan.

himmet dayi

üç erkekle "muhabbet" gayet eğlenceli de olabilir.
bence biraz ayak uydurmaya çalışın, bu kadar gerilecek bir şey göremedim.
başka konular açın, sohbet edin.
ya da bunaldıysanız, "ay bunaldım allah aşkına konu değiştirin" falan deyin.

rahat ve açık olun yani, profesyonel olmak demek ciddi olma zorunluluğu değil ki.
ya da iki sohbete, espriye ortak olsanız yüz göz olmuş olmazsınız.
sonuçta bütün günü birlikte geçiriyorsunuz bu insanlarla.

blatta hiberna

cinsel icerikli şakalara katlanmak ya da ayak uydurmak zorunda degilsiniz, acik acik söyleyin, rahatsiz oldugunuzu ifade edin bence. söylediginiz tarzda sohbetler oldugunda ortami terk edebilirsiniz, nicin böyle davrandiginizi soranlara açık açık olanlari anlatin. deneyimlediğiniz olay bir tür cinsel taciz, cinsel tacizin faillerine önce ifşa etmeli, sonra da sosyal tecrite maruz birakmali.

tadellesever

İyi olmayan yerlerde böyle şeyler oluyor. Erkek olmama rağmen bu tip bir ortamın da etkisiyle istifa etmiştim. Tek çözüm iyi bir yer bulmak.

dissendium

sessiz moda devam. yani muhabbet futbol gibisinden daha erkeklere yonelik diyebilecegimiz bi konu olsa ve sizin ilgi alaniniz olmasa hadi neyse de argo, ergen kelime oyunlari cok cirkin ya. bir gun muhabbetin iyice arttigi bir anda biraz konusmalara dikkat edebilir miyiz rahatsiz oluyorum diyebilirsiniz. pek anlayacak tayfaya benzemiyor ama boyle derdim. daha da dinlemiyorlarsa ya isten cikardim ya tamamen kulagimi kapardim

Kittie

rahatsiz oldugum uerde soyluyorum ama bizde genelde 10 erkek 1 kadin orani. benim de agzimi bozdurdular..... feminik oldugum icin ben genelde laf sokmali giydiriyorum bazen ortaya SEVIYESIZLIKTEN BAYILABILIRIM YHA diye yukseliyorum. surekli uyaramazsin ama arada SSHH BEYLER AYIP OLUYO diyebilirsin

ala09
1

mobil görünümden çık