hayalini kurduğum biriyle tanışıyorum, o da benimle tanışmak istiyormuş, öyle msn mesaj felan gayet hoş gidiyordu muhabbet, sınavlar dolaysıyla da yüz yüze görüşemedik, ki henüz tanışalı 1 hafta oldu. temkinli bir kız, öyle hemen gel buluşalım tanışalım cinsten değil. işe yaramayabilir ama (bkz: akrep burcu kadını)

neyse efenim asıl mevzu bu kişi benim yazdığım notları görmüş facebook'da. küfür ve argo az değildi bu notlarda..
-ne sabırsa- hepsini okumuş. onları okuduğundan beri soğuk davranıyor, hatta beni siktiretmiş olma olasılığı yüksek.
nasıl bir kıvırma yöntemi izlenmelidir?
aslına bakılırsa benim ilk kıvırma girişimim şöyle idi: "günlük hayatta pek kullanmıyorum, ancak denemelerimimin sokak ağzına yakın olması babında kullanıyorum" vs vs..
kendisini tanıtmadım ve baya bi özet geçtim ama genel kaidelere dayanaraktan; geri dönüşüm kutusu'n'dan çıkma olasılığım var mı?

 

insan kendinden vazgeçemez bence.. diyelim sevgili oldunuz, bambaşka bir insan mı olacaksınız? ne'ysek, o'yuz.. bunu açık açık söyle, belki kazanır belki kaybedersin.. eşit şans..

conrad moricand

bir not daha yaz, romantik olsun..

dambil

o zaman diğer seçenek olan, "ben sana uygun biri değilim, iyi günler" mesajını mı atmalıyım? ama konuşmalarda her konuda anlaşıyorduk.. ama2; argoyu görünce birden bıraktı gitti, bilemedim.

@dambil aklıma geldi de, gerçekten kendimi dönek (tam olarak dönek değil de, telafi ile farklı gözükmeye çalışan birisi gibi) hissederim o zaman, ya da onun öyle göreceğine zannediyorum..

dieselsingle2

herkesin bir genel bir özel konuşma tarzı, dil kullanımı vardır. kız arkadaşınız her yerde her zaman aynı dili mi kullanıyormuş? insan kullandığı dili genele yaymadığı sürece, her ortamda ve yapıda farklı dil öğeleri kullanır. bunu anlatmayı denemelisin.. anlamıyorsa zaten fazla hayalini kurmaya değmez..

conrad moricand

serbest bırak
dönerse senindir
dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

etna

bol şans..

conrad moricand

bir ekleme yapayım, birkaç görüşüme de katılmıyormuş.. ama önemli olan bu değil bence. görüşler tartışılır edilir, farklı görüşte olacağız elbet. ama genel anlaşmamız eyiydi. neyse

@etna argodan önceki konuşmalar dediğine işaret etmiyordu hacı..

dieselsingle2

www.eksiduyuru.com
bir de bu duyurudan anlaşılacağı üzere sonra biraz hızlı bağlandığımı söylemeliyim.

dieselsingle2

bugüne kadar bi sevdiceğim olmadığından ne konuştuğumun farkında değilmişim demek ki ama senden sonra ağzımdan çıkan her kelimeye dikkat ediyorum/edeceğim de.. veya bunun gibi bşi de işte :)
ayrıca bol şans...

olkol

ona bakarsan eski entrylerimi okuyan hiçbir kadın benimle birlikte olmaz. Kıvırmaya gerek yok, nerede küfredeceğini nerede suscağını biliyorsan, bu konuda kendine güveniyorsan soğukluğun sebebini sor. Muhtemelen kıvıracaktır, iletilerin konusunu sen aç ve nerede nasıl davranman gerektiğini bildiğini söyle.

Ondan sonrası kıza kalmış, gelirse hazirana kadar gelir, gelmezse ekime kadar.

kimlanbu

senden bu yüzden soğuduğuna emin misin? bence önce bundan emin ol.

kalimotxo
1

mobil görünümden çık