Normalde laptoptan izliyordum ama bu sefer TV'den izleyeyim dedim. Odamda 10 senelik bir LG Smart TV var. Netflix, Beinconnect vs aplikasyonları var, onları rahatça izliyorum ama Amazon Prime'ı bulamadım bir türlü. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl çözebilirim?




 

10 yıllıkta Netlflix ve Beinconnect'i bulman bile oldukça iyi. Bende 6 yıllık bir model var Spotify, Disney+, S Sport falan hiçbir şey yüklenmiyor. Netflix ve Bein var bende de ama şu yeni çıkan Xiaomi Stick 4K modelinden aldım (mi stick değil, yenisi). Her şey var üstelik aşırı hızlı. Tavsiye ederim.

edit: bu arada sadece spotify yükleyebilmek için hem LG servis ile hem de Spotify müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ancak yüklemenin bir yolunu bulamadım.
Sadece Amazon Prime yüklemek istiyorsan marketteki 'tüm uygulamalar' kısmına bir bak. Orada varsa vardır. Adı 'Prime Video' bu arada. Amazon yok.

himmet dayi

her uygulama her tv için çıkmıyor. o smart artık okdr smart değil.ekstra seçenek telefona amazon prime yükle telefonu tv ye bağla muhtemelen telefon ile eşleşiyordur tv

kendicoplugundeotenhoroz
1

mobil görünümden çık