Merhaba.
Aslında bu tip sorular için temel soru şu olmalı. Mal ve ürünlerin ülkelere göre kıyaslamasını yapmak için bir uygulama/site var mıdır?

Özel olarak ise; tr'de, İngiltere'ye göre uygun olan hangi ürünler vardır?

Cevaplarınız için teşekkürler

 

Tr'nin ulklere gore ihracat bilgileri mevcut. 2021 UK icin en cok taki(mucevher), kuru meyve, findik, mobilya vardi aklimda kalan. Daha boyle 5 6 kalem daha vardi da hatirlamiyorum.

Bu bilgi kolay Zaten. Urunu bulmak da kolay. Almak da kolay. Orada satici bulmak, satici sensen depolama ve last mile operasyonu ayarlamak zor

floydian

Gecen gun tansiyon aleti bakmistim. Buranin yari fiyatinaydi hepsiburada'da.

fakyoras

İngiltere'de deri erkek ceketi, Buldan pestemali, yerli üretim bijuteri, markalı sabun, mutfak ve ev tekstili çok iyi satıyor. Bu ürünlerde rekor işler yapan isimsiz kahraman bisuru türk var. Bu sektörlerde ABD, İskandinav ülkeleri ve İngiltere'de çok kolay para kazanılır. Önemli olan hepsinde iyi kalite ürünü temin edip pazarına ulaşmak.

gurur

bunu sadece uk'deki fuarları gezerek öğrenebilirsin. sağdan soldan duyduğun şeyler zaten tek bir alıcısının olduğu şeylerdir yani pazarı yoktur.

gidip fuar gezeceksin ürünlere bakıp bunların hangisini tr'de ürettirebiliriz diye soracaksın kendine.

genellikle hammadde usd üzerinden olduğu için işçiliği yüksek tüm ürünler tr'de ucuza ürettirilir uk gibi ülkelerde rahat satılır.

duyurukullanıcısı

Önümüzdeki ay pure London fuarında standim var, bayan hazır giyim. 4 senedir bunun için hazırlanıyorum.

İhkib in sitesinden neler satıyor öğrenebilirsiniz

coner
1

mobil görünümden çık