selam, 10 yildir burda yasiyorum bi kere turist gibi gezmisligim yok. artik her cumartesi bi rota belirleyip gezmek gormek istiyorum. odagim muzeler kalintilar vb, once istanbul sonra belki turkiye geneli (gobeklitepe falan). yemek mekanlari, cilgin dondurmaci falan ilgimi cekmiyo tarih kultur sanat devam biz.

yalniz rota/plan seven biri olarak biraz kayboldum mesela bu cumartesi sultanahmet'i gezeyim desem, sonradan saray mozaiklerine gitmeyi unuttugumu fark edince uzulurum. boyle seyahatleri planlarken kullandiginiz site/app/blog falan var mi? turistler napiyo kafasina gore mi geziyo? Piri diye bi app var mesela hem sesli rehber hem kendi icinde guide'lar var ona bakiyorum simdi.


 

Piri' ye göz atabilirsiniz.

kumandanim

Sultanahmet’i muzeleriyle beraber tek gunde gezemezsiniz zaten o yuzden uzulmeyin. Istanbul gezi rehberi - murat belge cok keyifli bi kitap, onu baz alabilirsiniz.

Onun disinda kendinize temalar yaratabilirsiniz. Bu hsonu rumlarin izinde gidicem, bu haftasonu levantenlerin vs gibi.
Aslinda baya guzel bloglar vardir kesin.

kuehles blondes

“İstanbul hesabı” dizisi var her bölüm istanbulun farklı bir yerini geziyorlar eğer istanbulda sürekli yaşayıp gezmek istesem benim rotamı oluştururdu

kararsızataletfilozofu
1

mobil görünümden çık