Merhaba, schengen vizesine sahibim. Ucuz diye bu yolu seçmek istiyorum. Sorun çıkar mı? Vizeyi İtalya Konsolosluğundan aldım.




 

nereden aldıysanız oradan girmeniz gerekmez esasen. istediğiniz yerden girebilirsiniz. ama havalimanındaki memura anlatabilmeniz ve onun bunu anlamak istemesi gerekiyor. istediğiniz kadar şengen alın sizi almazsa almaz çünkü adam. doğu bloğu ülkelerinde genelde bu işler rüşvetle döner. hiç bir şey için olmasa üç beş bir şey tırtıklar mıyız diye arıza çıkarabilir memur. ben olsam direkt italya'ya giderdim ama dediğim gibi kurallara aykırı bir durum veya imkansızlık yok. sadece şansını zorlamak olur yaptığınız.

syozkn

Cevaplar için teşekkür ederim. En iyisi riske girmemek.

bakur basur rojava rojhilat

iyi de aktarmali ucusta romanyaya giris yapmayacaksiniz ki, havalimaninda bi kapidan digerine gideceksiniz bir sey olmaz.

bay b

muhtemelen sorun olmaz, sonucta roma biletiniz olacak. ama romanya'ya giris yapmis olacaksiniz ilk olarak, italyaya degil. bu da en fazla bir sonraki italya vizenizde problem cikartabilir ilk bize gelmemissiniz diye. bukres-roma arasinda damga olmayacak cunku, sadece turkiyeden romanyaya girmis ve italyadan cikmis goruneceksiniz.

65 derece
1

mobil görünümden çık