bu parfümün orjianli en yakın ve kalıcılığı yüksek bir yerden muadilini almak istiyorum. nette baktığımda tutaste ve mfy parfüm arasında kaldım. Bu işletmelerin parfüm bazında iyi olduğu malum yani dior da tutaste iyidir bvlgari de diğeri gibi. Bu konuda kullananlar geri dönüş yaparsa doğru alım yapmış oluruz.




 

Muscent de iyi.

dissendium

Tutaste iyi falan değil. Bir parfüm almıştım içinde tortular, pislikler yüzüyoru. söylediğimde onlar kristalize olmuş parçalardır, orjinal dahil her parfümde olur dedi. Bildiğiniz tortu, pislikdi yani. Elimdeki hiçbir orjinal parfümde de öyle birşey yoktu. Çöpe attım, artık doldurma parfümleri sadece arabada kullanıyorum.

D&P ve Bargello ya bi şans verim derim, bir iki kokusunda orjinale çok yakınlardı eğer hala bozmadılarsa.

Arthur Dayne

Ben tutasteden %85 memnun kaldım. Orjinallerini koklayıp sipariş veriyorum genelde de.

bigcaptain

Tutaste, dp, bargello, eyfel vs çöp hepsini denedim.

Muscent deneyin. Kötünün iyisi. Dp vs gibi markalardaki alkol kokusu gelmiyor en azından, orijinallere yakın kokuyor. Hiçbiri orjinalin yerini tutamayacağını bilerek alın. Muscentden alışveriş yapmıştım, bir sıkıntı yaşamadım. Ama oradan aldıklarımı da arabada, günlük vs kullandım. Öyle özel günde falan sıkılacak parfümler değil, özel günler için her zaman orijinal parfümünüz olsun. Cilde kesinlikle sıkmayın. Güneşli havada tene hiç değdirmeyin.

Muscentte 15 ml satılıyor. Alın deneyin. Memnun kalırsanız devamlı alırsınız.

Cesario

istanbul için sirkeci' de yıldız esans tavsiyemdir. kalıcılık ve koku olarak orijinalden farksız parfüm yapıyor. telefonla sipariş verip kargo isteyebilirsiniz (min. 8 adet )
www.google.com

obscure
1

mobil görünümden çık