merhaba,

ben diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum yaklaşık 2 aydır. 14 kilo gitti ama çoğunda yürüyüş yapamadım. hem zaman darlığı hem hava durumu hem de üşengeçlik yaptırmadı bize.

şimdi diyorum ki spor salonuna yazılsam sorun olur mu ? hem kilo veriyoruz vücut sarkmasın hem de belki spor salonu olursa düzenli spor yaparım düşüncesi var.

ne yapmalıyım ?

 

abi ne sorun olacak? spora gitmemek için bahaneyi burda arıyorsun gibi geldi... kalp, eklem vs. sıkıntı varsa ona göre bi program yapılır olur biter

ghilleinthemist

Valla on numara olur, insanlar verdiğin 14 kilo için şöyle derler: 20 kilo vermiş görüniyorsun!!! Çünkü sıkılaşacaksınız :)

damba

Diyet kilo kaybettirir spor vücudunu güzelleştirir, buradan yola çık.

Kaleci Saçlı Forvet

diger arkadaşlara katılmakla beraber tek bir uyarı yapıcam, iştahın açılabilir :) ona göre diyetisteninle listeni revize edin bence.

e mice

Ek olarak spor salonunun kapisinda girince otomatik Usain Bolt gibi antrenman yapmaya baslamayacaksin zaten. Kilo vermeni sekteye ugratacak yogunlukta calisma yapma riskin cok dusuk.

hot potato

daha bilgili arkadaşlar illa ki vardır ama sarkmaması için yürüyüş yerine agırlık kaldırımı daha mantıklı geliyor.

tebrik ederim.

liberal

Agirlik calismadan kilo vermen zaten en basindan yanlis bence. Hemen spor salonuna kos. Bol bol agirlik calismasi ve yuruyus

zimbirik

her türlü yapın. hiç bir zararı olmaz. ama spor salonu meselesi biraz gereksiz. çıkın evinizin etrafında 1 saat hızlı tempo yürüyün.

co2s2
1

mobil görünümden çık