[yer]
(6) 

Eskişehir gezisi

kisa #1519615
Milyon kere soruldu biliyorum ancak belki bir güncelleme gelir.
Haftaya Çarşamba ve Perşembe gecesi tasigo diye bir otelde konaklayacağım. Yapılabilecek her türlü aktivite gezi müze sergi için tavsiyelerinizi almak isterim.
Anadolu yakasından arabayla gidip geleceğim, araçlı olacağım.


 

otel, tarihi odunpazarı evleri bölgesinde. O yüzden, o bölgeyi rahatlıkla ve doya doya gezebilirsiniz. Modern müze, balmumu heykeller müzesi, istiklal müzesi, kurşunlu külliyesi, ve daha adını bilmediğim bir çok seçenek var orada. Hava güzel olursa, sazova parkı, bilim merkezi, kent park gezilebilir. Haller gençlik merkezi gezilebilir.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

Eti Arkeoloji Müzesi de güzel bu arada. konaklayacağınız yere çok uzak değil. omm'a kesin gidin zaten. akşam etkinlikleri için cassaba modern'deki mekanların etkinliklerine bakın.

edit: çiftelere gitme

ehti

önce şuu kardeşinin yaptığı fabrikayı bi git de gör. çiftelerde kendisi. :) 250 cm e 120 cm seramik üretiliyor ahaha.
şaka bi yana çiftelere git. kuşbaşı kaşarlı ya da kuzu kesin ye. bakalım başka yerde öyle kuzu yedin mi? mekanın adı petek kebap.
eşekkulaklı midası duydun mu bilmem. oraya da git, han yazılıkaya diye arat. emirdağ ile çifteler komşu çiftelere gidersen kesin amorium'a uğra. dönerken de zaten yazılıkaya ve gerdekkayasına geçersin. bu arada cassaba modern'e de gidebilirsin orayı da kardeşin yaptı eheue.

turbo sadık

herkese çok teşekkürler :) ehti ve turbonun ikilemi kurcalıyor kafamı ahsha bakacağım artık noktalara ve süreye göre.
ancak @turbo için şunu eklemek isterim,çok yerde yedim kuzu ama benim için hiç unutamadığım artvin'in çıkışında, ardahan yolunda bir yer. ismini bile bilmiyorum :D

kisa

www.evernote.com

bunu da ekleyeyim, sanırım kobhuzcu kiz in listesi, eski postlardan buldum.

kisa

Kobhuzcu kiz postuna itirazım:
tahin helvası Tanınmış Helvacı'dan (hamamyolu civarı); met helvası Meşhur Helvacı'dan (belediye aşevi karşısı) alınır. Tanınmış helvacıda cumartesi kuyruk oluyor ve saat 15.00-16.00 gibi bitince kapatıyor da diğer satıcılar öyle iş yapmaya başlıyor. Pazar kapalı Tanınmış H.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
1

mobil görünümden çık