selam sevgili duyurucular, bu seneki bahar alerjim gözlerime vurdu. alerjik rinit yüzünden aksırmalar, tıksırmalar, hapşurmalar, burun akmaları derken sağ üst göz kapağım şiş, kızarık ve kaşınıyor. kendimi tutamayıp kaşırsam hepten kuruyup pul pul dökülmeye başlıyor.

evde zyrtec, allerset falan antihistaminik bir şey kalmamış. eczaneden ilaç alacağım. en son aerius vermişti doktor hap olarak ama hiçbir işime yaramadı açıkçası.

ofisteki 2 arkadaşın ikisi de 2 hafta izinli, bir şekilde doktora randevu bulabilsem bile işyerim izin vermez, onların gelmesini beklerken de kaşımaktan gözümü kör etmek istemiyorum.

eczaneye gidip ilaç alacağım. kortizonlu kremler falan kullanmak istemiyorum açıkçası. kullanıp memnun olduğunuz antihistaminik özellikle göz damlası varsa yazar mısınız çıkışta alıp kullanmaya başlayayım.

cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

 

DELODAY, alerjik rinit ile ilişkili, hapşırık, burunda akıntı ve kaşınma, konjesyon/burun tıkanıklığı, aynı zamanda gözlerde kaşınma, yaşarma ve kızarıklık, damakta kaşınma ve öksürük gibi semptomların giderilmesinde endikedir.

artı oalrak benim yaptığım poşet çayı bardağa at demlendikten sonra çıkar hafif sulu kalacak şekilde gözlerinin üstüne koy çok rahatlatıyor.

jamswety
1

mobil görünümden çık