Normalde maaş hesabımın kredi kartı olan maximumu kullanıyorum ama çok bi ekstrası yok, sonradan taksitlendirirken faiz alıyor herhangi bir kampanyası vs yok ama enparada varmış diye duydum. Enpara'ya geçmek mantıklı mı avantajları var mı ne diyorsunuz?




 

enpara'da kredi kartı kampanyası yok. yani puan, bonus vs. hiç yok. sonradan harcama taksitlendirme var bir tek o da ücretsiz. 3bin tlye kadar olan harcamanı sonradan ücretsiz taksitlendirebiliyorsun.

pardus

enparada 3000 tlye kadar taksitlendirebiliyorsun her ay faizsiz olarak. 3 hakkın var her biri 1000 lira gibi düşün. 1500 liralık harcama taksitlendirirsen 2 hakkın gidiyor sadece 1000 liraya kadar taksitlendirebiliyorsun kalan hakkında da.
bunun dışında hiçbir işlem ücreti vs yok gayet güzel bu konuda da
her ay bir kahve alabiliyorsun kahve dünyasından nerodan starbuckstan vs sonradan iade ediliyor sana ücreti
steam harcaması yaparsan 25 lirasını iade ediyor toplamda bir ay içinde
udemy yine 25 tl iade
teb ve denizbank atmlerinden de para çekebiliyorsun komisyonsuz ayda iki veya üç defa olması lazım.
günlük para çekme gönderme limitin diğer bankalara göre oldukça yüksek bu da iyi bir avantaj
öğrenciysen spotify

biseysorucam

Niye ordan buraya geçiyorsun. Al ikisini de kullan.

baal

sayet cok fazla para.transferi yapiyorsan enpara guzel. transfer ucreti almiyor cunku.
eskiden halkbank vardi bende. sirket cikarttirmisti ondan transfer ucreti almaya basladilar. niye oldu ne oldu derken abi degisti o artik bir miktar para yatiracaksin ondan sonra bilmem ne kadara kadar ucretsiz. atiyorum aylik 300 lira yatiriyorsun. 4 milyona kadar hava eft vs ucretsiz yapiyorsun.
baktim bana epey para gidiyor cikarttim enpara'yi ohh miss. kafa rahat. baska da hibir ozelligini kullanmiyorum baska ozelligi oldugunu da demin buradan okurken ogrendim.

turbo sadık
1

mobil görünümden çık