İyi haftalar herkese,Spotify alternatifi bildiğiniz hangi uygulamalar var?

Ücretli de olabilir.

Kullanım amacım müzikten çok ingilizce podcast dinlemek olacak. Ama müzik olarak eski şarkıları dinlerim,onları da bulabilmeliyim.

Podcast anlamında Spotify nasıl? Şu an macbook kullanıyorum. Apple music var sanirim var bunda. Ona mı üye olsam? Ayrıca telefonum Android, apple music Android’de de kullanılır mı? Telefondan dinlemek şu an için daha fazla tercih ettiğim bir durum.


Ne yapsam kararsız kaldım? Ana amaç çok fazla ingilizce podcast.Müzikte dinlenecek tabi.

 

podcast anlamında spotify bayağı geniş, neden spotify kullanmak istemiyorsun?
apple music'de podcast konusunda başarılı. deezer vb var altenratif olarak ama podcastler nasıl bilmiyorum. hepsinde deneme üyeliği oluyor genelde deneme üyeliği alıp bakabilirsin içeriklere.

ayin yazari

Bence Spotify'dan devam.

invictae

Direkt Podcasts var Apple’da. Önceden iTunes’taydı. Şimdi bağımsız. Oradan dinleyebilirsiniz. Direkt Macbook’ta uygulaması mevcut.

kullanıcıadımbuolsun

Mobilde editleyemedim, ücretsiz de. İpod zamanlarımdan beri kullanırım, tüm dünyaya erişirsiniz.

kullanıcıadımbuolsun

ben spotify'ı bırakıp YouTube music'e geçtim.

- YouTube music'le birlikte YouTube premium hediye ediliyor olması muazzam bir şey. sadece bunun için bile alınır.
- eğer aradığınız şarkı YouTube'da video olarak mevcutsa, YouTube music'de de çıkıyor sanırım. bu anlamda acayip bir arşiv var.
- podcast olarak tam bilemiyorum ben apple podcast kullanıyorum normalde. ama dinlediğim çoğu podcast youtube'a da yüklediklerini söylüyor. YouTube premium almış olacağınız için, youtube'daki podcast'ları de arka planda dinleyebileceksiniz. hatta YouTube videolarını indirip, offline dinleme şansınız olacak. (en azından mobil veriden yememiş olabilirsiniz)

co2s2
1

mobil görünümden çık