İngilizce kursunda 3. Haftam, elementary de yim. Sınıfta iyi kötü ilerliyorum ancak bir sonraki hafta ya da sınıf dışı kendim bakarken hiç birşey bilmiyormuşum gibi geliyor. Çıkınca kafa resetleniyor sanki. Bunu nasıl aşarım, nasıl ilerlemek gerek sizce? Her şeyi formülize etmeye çalışıyorum sanki ve bu yüzden kaybediyormuşum gibi geliyor. Konular teknikleştikçe daha da geri kalıyormuşum gibi. 2 hafta sonra da kursta bir sınav olacakmış. Yıllar sonra disiplinli bir şekilde kurda başlayıp böyle geri kaldığımı hissetmek inanılmaz derecede demoralize ediyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler




 

3 hafta çok az. Zaman harcadıkça daha iyi olacak. Derste not alın. Söz uçar, yazı kalır. Eve gidince tekrar edin.

dissendium

kitap üzerinden gidiyorlardır zaten. evde tekrar etmeyi unutmayın. ödevleri yapın. biraz da kendiniz çalışın. disiplinli olursanız kaçarı yok öğrenilir.

bohr atom modeli

Kurs dışındaki zamanlarda da çalışıyor musunuz ? Öğrendiğiniz veya anlamını hatırlaması zor olan kelimeleri bir kağıda yazıp gün içinde tekrar ederseniz yararı olur. Cep telefonu uygulamaları da var ancak orada karşılaşmadığınız bir sürü kelime de olacaktır.

mark2244
1

mobil görünümden çık