Damacana su üretim, pet şişenin sağlıksız oluşu ve lojistik koşullar sebebiyle sakıncalı olabiliyor. Yazın mesela sıcakta hatta bazen güneş ışığına uzun süre maruz kalarak bekletiliyorlar. Arıtma da, sudaki vücut için gerekli mineralleri yok ediyor deniyor önemli doktorlar tarafından.

Hem damacana suyun sürekli artan fiyatı hem de arıtmanın periyodik filtre değişimi derken hem sağlık hem maliyet olarak zorlayıcı bir noktada olabiliyor.

Siz hangisini kullanıyorsunuz? Tercihinizin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz?

 

Ben arıtma ekolündenim. Şimdilik memnunum damacanayı aratmadı zalım.

EK: britaspor

msb

Arıtma+maden suyu tarikatındanım. Damacana olmuş 25 lira. 6 ay dayanabilmiştim damacanaya.

Arthur Dayne

ben arıtma kullanıyorum. mineral sorunu için maden suyu içilebilir. Artıma müthiş rahatlık, damacana doluluğu takibi yapmıyorsunuz. çaya, yemeğe arıtma suyu kullanabiliyorsunuz.

arıtma fiyatları da bayağı zamlandı bu arada.

illiyet dağı

Aritma hicbir seyi aritmiyor. Hatta suyu kirletiyor. Filtrelerin her hafta temizlenmesi gerek. Ben köyden su dolduruyorum. Boyle imkanin yoksa sebeke suyunu 2 saat dinlendirip kullan. Dibini kullanma.

halk
1

mobil görünümden çık