The last of us hayranıyım, days gone isimli oyunu da çok sevdim. Gta 5, uncharted serisi gibi oyunlar kütüphanemde mevcut.

Benzer oyunlar arayışındayım. Yıllar önce pc versiyonunda far cry oynamıştım çok zevkliydi hatırlıyorum ama ps4 oyun hali nasıldır emin değilim?

Resident evil 6 yada far cry 4 arasında kaldım, başka seçeneklere de açığım.

 

far cry serisinin her oyununa hevesle başlıyorum 3-4 saat oynayıp sıkılıp kapatıyorum. serinin her oyunu aynı olduğu gibi oyun içinde de tüm görevler aynı. dönüyor dolaşıyor aynı şeyi yapıp duruyorsun.

seçenekler sadece bu ikisi ise resident evil derim ben.

ama yeni oyun alacaksam "god of war" alırdım. fiyat farkına değer.

lancelot du lac

Yazdıklarınızdan Survival-Horror türündeki oyunlara biraz daha meyilli olduğunuzu çıkardım. Bu yönde değerlendirirsek Resident Evil 6 sevdiğim bir oyun, bayıla bayıla oynamıştım seneler önce. Ama korkunun dozajını düşürüp aksiyonun dozajını artırdılar önceki oyunlara göre. Ama yine de hem Call of Duty gibi aksiyon dolu hem de korkunun ön planda olduğu senaryolar var. Mesela Leon-Helena ikilisinin senaryosunda korku daha ön plandayken Chris-Piers ikilisinin senaryosu aksiyon yüklü.

Resident Evil oyunlarını ve Survival-Horror türünü çok seviyorum. Onun yanı sıra Resident Evil 4 de çok güzel bir oyun. Top 5 listemde birincidir, o kadar seviyorum. Bunun yanı sıra yine Resident Evil 4'ün yapımcısı Shinji Mikami'nin RE 4 ruhunu kattığı The Evil Within var. Yine onun devamı The Evil Within 2 var.

Far Cry 4 de güzel ama bir müddet sonra hep aynı şeyleri yapıyorsunuz.

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi

Detroit: Become Human

Arthur Dayne

ortaçağ, büyüler, mythler pek ilgi alanım değil hatta 32 yıllık gamerlık hayatımda hiç böyle oyunlar oynamadım ama bence witcher 3 seni sarar. fallout 4 de senlik olabilir.

duster
1

mobil görünümden çık