Merhaba,

95 yaşındaki anneannem yatınca çarpıntı yaşar oldu, artık yatmaktan uyumaktan korkuyor. Google'a yazıp bakınca bir şey anlamıyorum,böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de hafta başında kan tahlili yapıldı, tsh yüksek t3 düşük çıktı, total demir bağlama kapasitesi de düşük çıktı, bundan olabilir mi? Eğer öyleyse kesinlikle doktora gitmeyen bu tonton ninemizin levotironunu keselim mi napalım? Ne halt edecem şaşkınım bana bir yol gösteren olur mu acaba...


 

Öncelikle doktoruna danışın eğer ki sorun yok derse psikolojik olarak yaşı itibariyle uykuda ölme korkusu yaşıyor olabilir bu noktada da yine yaş itibariyle placebo ilaç ile telkin edilebilir burada başarı tamamen placeboyu neneye iyi pazarlayabulme ile alakalı.

apocalipy

Geçmiş olsun. Evde bakım hizmetinden yararlanabilirsiniz. Doktorlar eve gelince mecbur muayene olur diye düşünüyorum.

duma duma dum

@duma duma dum

Ankara şehir hastanelerinden bir ekip gönderildi. Gelen 2 kadın 5 dk içinde fırtına gibi her şeyi alelacele yapıp çekip gitmişler. Kan almak tansiyon nabız bakmak ateş ölçmek vs. Kan sonuçlarının hemen çıkması hariç hiç memnun kalmadık. 5 dk için bizi 3 hafta beklettiler. Güvenmiyorum.

muhayyer divan

Çarpıntı TSH ve t3 nedeniyle olabilir ama mümkünse tahlil sonuçlarını bir endokrin uzmanına, hiç olmazsa aile hekimine gösteremez misiniz? TSH yükseldiyse ilaç dozunun artması gerekir diye hatırlıyorum ben (hekim değilim, tiroit ilacı kullanıyorum çok uzun zamandır).

kobuzchu kiz

Levatronu kesmeyin sakın, belki yükseltmek bile gerekir. İmkan var ise kardiyolojiye gidin

sagini solunu bilmez cahil

benzer semptomları yaşayan kayınpederime, kalp yetmezliği tanısı konuldu ve kalp pili takıldı. kardiyoloji'ye mutlaka görünsün derim.

altinci nesil caylak

bizim çok benzer sıkıntımızın ilacı cipralex olmuştu. psikiyatrist de görebilir belki teyzemiz. şifa diliyorum.

dr doofenshmirtz
1

mobil görünümden çık