Selam ahali,

Genetik olarak kalp ve damar sorunları olan bir ailem var; bende de olacak muhtemelen o sebeple önlem alıp kalp ve damar sağlığımı şimdiden güçlendirmek istiyorum. Nereden nasıl başlayalım, nasıl devam edelim?


 

Sigara kullanıyorsan bi şey yapmana gerek yok ama kullanmıyorsan bel çevresi genişleyecek şekilde kilo almamak düzenli kardiyo-ağırlık antrenmanları yapmak oksijen kalitesi nispeten daha temiz bir yerde yaşamak karbonhidrat tüketimini belirli sınırlar içinde bırakmak serbest radikallere maruz kalmamak için faydalı olabilir ama ne yaparsan yap genetik her şeydir.

Ek: Benim aile de böyle bu arada ben de tırsıp sana söylediklerimi yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi genetikte ne varsa o yaptıklarım %10 fayda sağlarsa öpüp başıma koyarım.

Kaleci Saçlı Forvet

İlk akla gelen zeytinyağı, tereyağı gibi doğal yağları tercih edebilirsin.

Markaya da takılmana gerek yok bu konuda. Olabildiğince köyden,kırsaldan orjinal şekilde elde etmeye bak.
Ek olarak ürünlere istenmeyen katkılar hususunda yeni bir belge yayınlandı. Sözde natürel denen yağların bile hali içler acısı:
icdn.ensonhaber.com

Erva

Düzenli tempolu yürüyüş, sarımsak, doğal yağlar ve stresi minimize etmek.

Yeni keşfettiğim bir şey de var. Tavsiye ederim. Sarımsak turşusu. Her gün herhangi bir öğünde 3-4 diş yiyebiliyorsunuz ve zerre koku yok.

asaf
1

mobil görünümden çık