2 yıl önce evden çalışmaya geçince sandalye tepelerinde gezmeyelim die en ucuzundan kenarları kolçaklı bir ofis koltuğu aldım. Ama sanki uzun süre oturunca belim ağrıyor. acaba şu moda olan gamer koltuklarından mı alsam? kullanan tavsiye eden, etmeyen var mıdır? varsa nedenleri nelerdir? marka model de önerebilr hatta direkt kafama link bile atabilirsiniz




 

www.trendyol.com

ben şunu aldım yakın zamanda. rahat sayılır ama benim için biraz yüksek kalıyor en alçak ayarı bile ve boyun yastığını pek sevmedim. tabi daha pahalı modeller eminim daha rahattır. alırken dikkat etmeniz gerekenler koltuğun sırt kısmının, oturağın yüksekliğinin ve derinliğinin vücut ölçülerinize uygun olması. bir de kolların öne arkaya, yukarı aşağı, oturağın aşağı-yukarı oynadığı ve arkaya doğru yatabildiği modellere bakmanızı öneririm.

slow like honey

Oyuncu koltuğu alacaksanız deri/suni deri değil de kumaş kaplama olanlara bakın, özellikle yazın daha rahat oluyor. Evde iki çeşit koltuk var, ben fileli ofis koltuğunu daha çok seviyorum ama eşimin oyuncu koltuğunun her yeri ayrı oynuyor ve çok memnun.

Benimki: www.gursanmobilya.com.tr
Eşiminki: www.amazon.com.tr

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık