merhaba. 13 şubattan 19 şubata kadar temaslı olduğum için karantina raporum vardı. bende 5. günde test yaptırdım 17 şubatta bende pozitif çıktım. heste 17-23 arası tekrar riskli gözüküyorum. ama raporumu uzatmıyor sağlık bakanlığı 4 ayrı kişiyle görüştüm. heste hata var diyor biri, diğeri sizi aricaz diyorlar. sağlık ocağı telefonu açmıyor. ilçe sağlık müdürlüğü açmıyor. yarın 20sinde iş başı yapmam lazım ama raporu uzatmıyorlar. tekrar karantina yokmuş yahu diyorum ben pozitifim nasıl karantina tekrar gelmez sonuçta 17.de pozitif çıktım nasıl işe gideceğim diyorum biz sadece operatörüz diyorlar. hala dönüş bekliyorum. benzer durumu arkadaşım da yaşadı onun raporu uzatıldı benimki uzatılmadı bir türlü.




 

Temaslilik ve covid vaka raporlari farkli degerlendirilir. Ilcenizin saglik mudurlugu filyasyon ekipleri ile iletisime gecin yazarlar. Bu bilgiden eminim.

paranoyak kedi

Bu iş zaten buna dönmedi mi 7 gün karantina durumun kötüleşmezse karantina sonunda serbestsin, hala pozitif de olabilirsin bununla kimse ilgilenmiyor

freebird5406_2

Freebird +1

Benim de bugün bitti. Test bile yaptırmadım o yüzden. Hiçbir şey ifade etmiyor.

duma duma dum

cevaplar için teşekkür ederim. en sonunda kimseye ulaşamadığım için 112'yi aradım. ordan yardımcı oldular sanırım. araya haftasonu girdiği içinde ulaşamadım kimseye. istediğim tarihlerde rapor alabildim. ama yinede rapor almak zorundaysanız bu işin peşini bırakmayın riskli gözüküp benim işe gitmemi beklediler, tamamen saçmalıktı.

beyaban
1

mobil görünümden çık