mücbir bir sebepten dolayı eşim işteyken oğluma bakmam gerekiyor. İlk defa tek başımıza kalacağız. süre oldukça uzun neler tavsiye edersiniz. Kendisi emeklemeye yeni başladı, uykuya girmekte zorlanıyor.

aklıma araba geldi, arabada kendiliğinden uyur genelde, ya da dışarıda gezsek. alıp dışarı çıksam arabada tek başına arkaya koymam riskli olur mu? dışarıda daha çok yorulur muyum? insanlar bu bebeğin annesine nolmuş acaba derler mi :)

yardım lütfen!

 

Bizim 8 aylık yeğen daha yeni gitti yanımızdan. Uyumadığı sürece koşturacaksınız arkasından.
Araçtayken bebek koltuğunda sabit durmalı.
Yutacağı şeylerden kesinlikle uzak tutun.

Erva

bol bol yormanız gerekiyor kolaylıklar dilerim öncelikle :) bebek arabasıyla turlayabilirsiniz. temiz havada tıngır mıngır gitmek uykularını getiriyor. zaten emekliyormuş, kendi kendine bi şeyler keşfedip oynar gün içinde, siz de kontrol edersiniz. hışırdayan ambalaj vs çok seviyor benimki, şimdi köpek mamasının pakediyle oynuyor hatta.

pide

e muhtemelen en az bir saat gunduz uykusu vardir, belki iki ayri defada falan uyuyorsa iki saati oyle gecer.
bir saat disarida yuruyuse cikarirsiniz, uykudan hemen once veya sonra.
Banyosu gece uykusundan once degil de herhangi bir zamandaysa yarim saat de banyosu alir.

Arabayi siz kullaniyorken arkada tek basina kalmasini tavsiye etmem ama bir tecrubem yok bu konuda, sadece benim gordugum kadariyla iki ebeveyn de arabadayken bile biri genelde arkada cocugun yaninda oturuyor. Kusuyorlar falan, gereksiz panik olursunuz.

Geri kalan zamanda da temel ihtiyaclar ve oyun.

sopiro

havalar guzel en kotu cikin yuruyun, bende kanguru vardi ona takip cok yuruyordum o donemlerde. arabasi ile de cikip yuruyebilirsiniz ya da arabada da gidebilirsiniz uyur dediginiz gibi ogle uykusuna denk getirirseniz. bol bol sizin hareket halinde olmaniz gerekiyor o donemlerde, her seye guluyordu benim kiz o donemlerde, cok yorucu oluyor. kitap okuyabilirsiniz ona, resimleri ve muzikleri ilgilerini cok cekiyor.

"insanlar bu bebeğin annesine nolmuş acaba derler mi :)" oyle diyem hic duymadim, dogdugundan beri tek basimiza surekli cikiyoruz. hatta annesine cok iyi gelir, ara ara kendiniz cikin alin yuruyuse gidin parka gidin, anne de biraz nefes almis olur

sweetoffice

Korkma yahu, babasın sen, akışına bırak, doğru olanı yapacaksın zaten.

antihero
1

mobil görünümden çık