İç Anadolu'da yaşasanız hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Özellikle Konya civarından örnek verirseniz sevinirim




 

Eskişehir.

denizgonen

Eskişehir

garylineker

Konya Ankara

gabe h coud

Ankara, Eskişehir. Olmuyorsa Kayseri.

pispinti

eskişehir-ankara

bugisme

Eskişehir - Ankara
Bilecik de ucundan kıyısından dahilse 3. seçenek Bilecik derim. Aktivite falan pek yoktur ama Bursa ve Eskişehir'e yakınlığı yeter.

uvcray

İç Anadolu'nun neredeyse çoğu yerini gezmiş biri olarak söylüyorum. Öncelikle tabii ki Ankara ve Eskişehir. Bunlar olmuyorsa Konya. Milletin Konya hakkında abuk sabuk konuştuğuna bakmayın, büyükşehir olmasının verdiği ciddi avantajlar var. Ayrıca coğrafi avantajları da var.(Ankara ve Eskişehir'e trenle 1,5 saat, en yakın denize (Manavgat) 200km.))

pinkman1

eskişehir'de yaşıyorum. konya diyorum.

ya ben lan neyse

1- eskişehir olmuyorsa ankara olmuyorsa konya

fff02561

Eskişehir

tamam sakinim

Eskisehirde 1.5 senedir yasiyorum ailem ankarada ama direk esese geldim yerlesmeye. Mezuniyetten sonra degismis ve hala guzel.

thesomberlain

İc anadoluda yasamak istemem direkt.
Baska caren yok birini seç dersen Ankara. Ben büyüksehir insaniyim.

stavro

Ankara.

dissendium
1

mobil görünümden çık