ya da teşvikiye camii'nden aşağıya soğru kendimi bıraksam, beşiktaşa varsam o yol üzerinden daha kolay mı yürürüm? (30m'nin geçtiği güzergahtan söz ediyorum)

yıldız teknik üniversitesinin karşısındaki caddeden içeriye doğru yürüyün, yol sola kıvrılır. "hakkı yeten caddesi"ni gördüğünüz anda media markt'ı da görürsünüz.
ekstra bilgi için: bkz www.mediamarkt.com.tr
pdf ile yol tarifini alabilirsiniz.


öyle beşiktaş merkez'den 10 dakika yürümelik bir mesafede değil, her şeyden önce yokuş yukarı zaten, üzülürsün. zaten media markt beşiktaş'ta değil fulya'da! @yurdum insanı'nın verdiği link yardımcı olacaktır.


yahu tabıkı kabalcının ordakı sokaktan gırınce dumduz yuruyun. elbette yurume hızınıza gore, 15 dakıkada varırsınız. yıldız teknıkten de yurunur, daha kolay ve kısadır tabıı, en bılındıgı besıktastan geleceksenız boyledır. yokus yukarı da degıl ayrıca? ve yıllardır orada oturan bırı olarak dumduz yuruyup ulasılan bı yerde bulunan bı market ıcın fulya besıktas ayrımını yapmak nedendır?


maps.google.com
yokuş yukarı diyince millet ne anlıyor acaba...
neyse yaklaşık 2 kilometre, kesilmeden yürürüm dersen sen bilirsin tabi.
önemli not: akaretler-maçka-beşiktaş ayrımı diye bir şey varken fulya-beşiktaş ayrımına şaşırmak çok garip geldi....
eğer teşvikiye camii'nden gidicem diyorsan yürümen gereken yol şudur;
maps.google.com
