İshal yapan yiyecekler ve çaylar ile günlük protein takviyesi + en azından günlük kardiyo ile yaza kadar yağ oranımı yüzde 10 un altına çekebilir miyim
Bu konuda acil tavsiyelerinizi bekliyoru



 

En azından günlük 60-75 dakika kardiyo*

northern eagle

Yav bilen arkadaşlar daha net bilgi verir de ishal mishal olarak yağ değil su kaybedersin onun da rebound etkisi pis olur kaybettiğinin fazlasını alırsın öyle şeylere kafa yorma ayrıca oldukça sağlıksız böyle şeyler maazallah ölüme kadar götürür adamı. Yaza kadar günlük kalorinin 300-400 kalori altında beslen protein alımını kilo başı 1,5-2 gram gibi maksimumda tut bitti gitti, gerisi ancak detay olur.

Zaman Tamircisi

İshal yapan hiçbir şey senin işini görmez. Yaza kadar glisemik indeksi düşük sebze ve meyveler, tavuk, balık, kırmızı et ve yumurtadan oluşan bir beslenme planıyla yağ oranını istediğin seviyeye getirirsin. Yalnız zihinsel fonksiyonlarının çalışması için günde en az belli bir miktar (120 gram civarı diye biliyorum) karbonhidrat alman lazım. En az 3-4 porsiyon sebze tüketmeyi ihmal etme.

schopenhauerin kedisi

neden acil ki bu kadar? yüzde 16dan yüzde 10 seviyesine yağ oranını düşürmek için günlük 30 dk kardiyo + dikkatli beslenmeden daha iyi bir yol sanırım yok.

megacracker
1

mobil görünümden çık