standart bir pc masam var. klavye mouse anca sığıyor ama. bir çay sigara koymaya kalksam olmuyor. ortamdaki herkes aynı düzende ama millet benim çay bardağı koyamadığım masaya 6 kişilik serpme kahvahltı koyacak fırsatını bulsa. sanki bu işin bir çakallığı varmış ama ben keşfedememişim gibi geliyor.
siz çalışma masanıza sığabiliyor musunuz? evetse nasıl başarıyorsunuz?



 

Kendi masanın ve arkadaşının masasının bir fotoğrafı olsa büyük kolaylık olur bence

kisa

Ben üzerinde o an kullanmadığım başka şey tutmuyorum. Ama 150lik masam var tabi

photo85

Masanızın ölçüsü ne?
130*65 masaya laptop, monitör, iki hoparlör, büyük klavye, mouse, en az iki kitap, bir defter, su şişesi, kolonyayla sığıyorum. Arada klavyeyi itekleyip masada yemek bile yiyorum.

kobuzchu kiz

japonların 5s çalışma prensibi var, iş yerlerinde kullanıyorlar. masa için bir yerleşim planı yapıyorlar ve kobuzchu'nun saydığı materyalleri şema olarak a5 kağıda çıktı alıp masanın bir kenarına asıyorlar. o şemada gözüken materyali işi biter bitmez dışarı çıkarıyorlar mesela. bütün iş yeri bu mantıkla yürüyor.

www.donusumdanismanlik.com

edit: ıyy, reklam almış gibi oldu.

onemoremile

150'lik ikea linnmon masam var, 3 tane monitör + bilgisayar + klavye mouse webcam not defteri vs vs sığıyor. doldurdukça dolar tabii ama bence masan küçük ya.

roket adam

bence masanin fotografini veya benzerini ekle, arkadaslar daha yardimci olur.

Ley

standart bir masam var, ses sistemi, monitör, laptop, sabah kahvaltı tabağı, filtre kahve, cüzdan, anahtarlar, maske, su,kulaklık aynı anda sığıyor. tek sorun masanın rengini göremiyorum. önemli olan nasıl dizayn ettiğin.(örneğin önceden monitör ve laptop yan yanaydı monitörü yükseltip arkaya aldım laptopu önüne koydum müthiş oldu.

cavelier
1

mobil görünümden çık