LYS sınav giriş belgesi bir kısım öğrenciye ulaşmış olmakla birlikte bize henüz ulaşmadı. Bu normal midir? ÖSYM'nin sitesinde dakikalarca oyalanmama rağmen bu tür gecikmelerde nasıl bir yol izleneceğini öğrenebilmiş değilim. Lütfen acil yardım. Ne yapılması gerektiğini söylerseniz sevinirim. Ne zamana kadar beklememiz doğru olur? Bu arada yutubla ne alıp veremediğiniz var amına koduğumun pezevenkleri. Adiler.




 

Ankaradaysanız geç gelebilir

kulkke

bu zıkkımın merkezi ankara'da değil mi, niye ankara'ya geç geliyor yahu?

kibritsuyu

Ankara'da değiliz. YGS'de bayağı erken ulaşmıştı belge... Sakince bekleyeceğiz ama tehlikeli sınır nerde başlıyor, bunu bilemiyoruz.

lazarus

Merkeze en son gider öss kağıtları

dıştan içe postalama başlıyor

gene merkeze yakınsanız sakin olun

kulkke

Evet Ankara'da değilim ama sikik bir şehir merkezindeyim. Biraz daha bekleyim yani sakince? Peki. Çağdaş dünya tarihini komple sikiyim. Kahrolsun İsrail.

lazarus

endişeye mahal yok. benim ygs belgem sınavdan 1 hafta evvel gelmişti. geçen seneki öss belgem ise sadece 3 ya da 4 gün önce. evvelki sene yine aynı. istanbul'un ortasında bir yerdeyim. sınavdan 2-3 gün önce gelmemiş olursa posta merkezini kontrol edebilir ya da ösym bürolarından rahatlıkla yenisini çıkartabilirsiniz.

hewit

Ben İstanbul'dayım ama daha gelmedi, merak etmeyin.

ziplayan meksika bamyasi

Bugün gelmiş! Şimdi gönül rahatlığı içinde götüme sokabilirim, acelem neyse... Sağolun cevaplar için.

lazarus
1

mobil görünümden çık