Merhaba,

Eşim doktor baya arada sunum falan yapıyor, internetten bisiler izliyor ama genel olarak sunum,makale ve ders gibi şeylerde takılıyor. Ayrica zoom,teams gibi uygulamaları da çok sık kullanıyor. Evde bir tane monster abra a5 v7.2 var ama kendisi onun ağır olduğunu ve macbook air almak istediğini söylüyor. Bunun bir ihtiyaç olmadığını düşünüyorum ancak hanim egemen evlerden olduğumuz için arastirmaya basladik. Macbook air gibi hafif taşınabilir ve bahsettiğim isleri görebilecek bir laptop onerisine açığız. Birde monsterimi ne kadara satsam sizce mantikli?

Simdiden teşekkür ederiz

 

m1 macbook air su zamlardan once en alinacak laptoptu bu tarz kullanim icin. uzun zaman baska laptop aratmazdi. su anda 14-15bin olmus :/

huawei'nin benzer modelleri var (matebook deniyordu galiba), onlara bakilabilir. macbook'a gore %30 filan daha uygunlar. macbook air kadar dayanilir olmazlar, MBA 5-6yil sorunsuz kullanilir diyebilirim ama matebook icin diyemiyorum aynisini.

fakyoras

MacBook Air M1 doğru seçim.

kaptankedi

m1'li macbook air hala en alınabilir bilgisayar. çevrenizde öğrenci varsa eğitim indirimiyle alın geçin. alternatif aramaya hiç gerek yok. 1-2 bin lira daha az verip stabilite ve hızdan ödün vermek hiç mantıklı değil.

golgi aygıtı

HP elitebook lar fena değil.

inheritance

temiz bulabilirsen 12 inçlik macbook almanı öneririm. tam aradığın gibi bir cihaz, inanılmaz küçük ve hafif ve çok işlevsel. 4 senedir falan dışarıdayken ana cihazım olarak kullanıyorum.

roket adam

HP elitebook +1. Bir de Dell Xps serisi dusunulebilir. Bir de Lenovo Yoga. Bir de… Tamam sustum!

halitkin

i7'li lenovo yoga 710 almıştım 5 yılı geçti hala canavar gibi kullanıyorum. nadiren fan temizliği gerekebiliyor başka da bir tamirat görmemiştir. ama bir dahaki dell yada hp olabilir.

harmanyeri
1

mobil görünümden çık