merhabalar arkadaşlar.

şirketin yaptırdığı özel sağlık sigortamız var diyelim her sene yenileniyor.

geçen yıl eylül ayında bir tanı koyuldu ve şu anda ilaçlı tedavi deneniyor. geçmezse ameliyat edilecek. bu süreçte sigorta süremiz doldu 2 gün önce yenilendi. bu yeni dönemde ameliyat gerekti diyelim bu adamlar bize kardeşim bu hastalığınız önceden varmış provizyon vermeyiz gibi bir neden öne sürerler mi?

 

sigortanin bekleme suresi koydugu belli rahatsizliklar olabiliyor, bu sure icinde bu rahatsizliginiza tani konursa sigorta onlari karsilamiyor ve sonraki donemler icin de kapsam disi birakiyor. halihazirdaki tedavinizi sigorta karsiladiysa ve yatarak tedavi de sigorta teminati dahilindeyse sigorta ameliyati karsilayacaktir. her sene yenilendigi surece devam eden policeniz sigortalilik sureniz icinde ortaya cikan hastaliklari kapsiyor.

in vino veritas

Çok teşekkürler tam aradığım cevap oldu evet aynen zaten aslında 3 4 senedir sigortalıyız aynı şirket ve sigortadan yeni yeni gitmeye başladık o yüzden sıkıntı olmayacaktır sanıyorum ki :)

biseysorucam

policenizde belirtilmistir mutlaka hangi rahatsizliklarda ne kadar bekleme suresi oldugu oradan da bir kontrol edin durumunuzu garanti olsun. gecmis olsun.

in vino veritas
1

mobil görünümden çık