3. Doz biontech çıkmıyor mu? Bizimkilerin mhrs'lerinden kontrol ediyorum, aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Twitter'da bikaç yorum gördüm, bu şekilde 5. Dozu olduk/randevu aldık diyen yumurta kafalı hesaplar var.


4. Doz için bi yurtdışına gidecem atraksiyonuyla randevu butonunu aktif etmiştik. Yine öyle bi şeyler mi var? Bu müptezeller uyduruyor mu 5. Doz olduk diye?

Danke.

 

Hayır çıkmıyor. Ne anneme ne de babama çıkmadı.

sta

bizimkilere de çıkmadı henüz

melodi

İki doz Sinovac ardından iki doz BioNTech aşısı (toplam 4 doz aşı) olanların hatırlatma dozunu 6 aydan önce olmalarına şimdiki bilgilere göre gerek yoktur. Altıncı ayda yeni veriler ışığında değerlendirilmelidir.
Bir kılavuz bilgisi.
Bu durumda olanlar için aşı açılmadı.

pro9it9is9

2 sinovac + 1 biontechlilere daha yeni 2. biontech cikti zaten. Bence herkes asilandiktan sonra acarlarsa 3. biontech'i acarlar yurt disina gidecek diye asi olmus olanlara.

Bence en az 2. biontech'ten 6 ay sonra acarlar 3. dozu.

hlot

Zaten belirtilmiş bir kılavuz bilgisi diye, ben de linki bırakayım. Başkaları için de faydası olur bi ihtimal. Buyrun:

www.klimik.org.tr

jnlbnnn

Cevap veren herkese teşekkürler. Benim de bildiğim şu an 5. Dozun açılmadığıydı. "Twitter'da bikaç yorum gördüm, bu şekilde 5. Dozu olduk/randevu aldık diyen yumurta kafalı hesaplar var." Şunu okuyunca bir şey kaçırdım sandım. Uydurmuşlar demek ki...

invictae

yarın için randevu aldık bizimkilere açıldı randevular

melodi
1

mobil görünümden çık