Kardeşimin yarın akşam için 3. doz aşı randevusu var ama yetişememe ihtimali var, eğer kaçırırsa ve öncesinde iptal edip yeni randevu almazsa ne oluyor bilen var mı? Hakkı ileri tarihler için devam ediyor mu? Yetişebilme ihtimali olduğundan şimdiden iptal etmek istemiyor.




 

Çok da dakikalık bir durum değildi ben gittiğimde, mesainin son saatleri değilse ve de sakin bir hastane değilse mutlaka kendi randevusundaki 6 kişi içinde olmasa da bir sonrakine sokarlar.

John Bloor

Cevap icin teşekkür ederim ama kastettiğim gec kalma degil tamamen kacirma,sadece şimdiden durum net değil.

annem salı günü olan randevusuna geç kalmıştı, hastane kapanmıştı. hemen yakınındaki hastaneden perşembe gününe randevu aldım. ve anneme yeni aldığım randevudaki hastanenin hala çalıştığını, gidip bir şansını denemesi gerektiğini söyledim dışarı çıkmışken. hemen gidip orada vuruldu. perşembe'ye aldığım randevusuyla.

the man with no name

Aşı hakkı iptal olmaz. Zaten vatandaş aşı olsun diye herşey yapılıyor. İstediği zaman randevusuz bile gitse yoğunluk yoksa aşı olabilir. Ben her iki aşımı da randevusuz oldum.

zaxurani

geçen 3.doz 3 aya indirildiği gününün ertesi günü devlet hastanesine gittim. çok aşırı kuyruk vardı hava da soğuktu kayıt yapan elemanın yanına gittim, işim var yarın gelsem sıkıntı olur mu dedim yok olmaz dedi, yani sorun olmuyor yeter ki aşı takvimine girmiş olun.

surprise
1

mobil görünümden çık