İşyerindeki sorumsuz yöneticim herkese bulaştırdı. Dün boğaz ağrısıyla başladı bugün öksürük, halsizlik ve şimdi ateşim de çıkmaya başladı. Sabah Haydarpaşa Numuneye gittim test yaptırdım fakat sonuç hala çıkmadı. Aradım ümraniyeye gönderiyoruz yarın öğlene kadar çıkar dediler. Gece kötüleşirsem acile gitsem birşey yaparlar mı? Yeniden test yaparlar mı? Test sonuçlanmadığı için ilaç da getirmedi kimse.




 

geçmiş olsun. sabah yaptırdıysanız eli kulağındadır, genelde max 12 saatte çıkıyor sonuçlar. ateşinizi belirli aralıklarla ölçüp takip edin, bir parol alın, nefes darlığı başlarsa gidersiniz hastaneye.

makarnavodka

Geçmiş olsun. Öyle hemen "kötüleşirsem" diye düşünmeye başlamayın. İzolasyonun son gününden yazıyorum bunları. Epey emin olmama rağmen pozitif ibaresini gördüğümde stres yaşamadım diyemem. Sonrası ise çoğu insanda olduğu gibi normal bir hastalık süreci gibi geçti gitti. Tavsiyem sonuç covid olsun ya da olmasın benzer şeyler: uykunuza, beslenmenize dikkat edin, bol su, c vitamini (redoxon, portakal vs) tüketin, doktorunuzun vereceği ilaçları düzenli kullanın. Dikkatinizi başka şeylere verin. Çizgi film izledim ben bol bol. Odanızı arada bir havalandırın. Pulse oksimetre cihazı (parmaktan oksijen ölçümü) alırsanız günlük takip edersiniz. Böylece gereksiz evham yapmazsınız. (95 üzeri iyi, birkaç defa 93 altı görürseniz doktora danışırsınız)

?

Panik yapmayın kötüleşmezsiniz. Akşam ağrı kesici alın sadece. Rahat uyursunuz. Yiyebildiğiniz kadar da yemek yiyin. Varsa vitamin alın. İlk 4 gün ağrılar olacaktır normal. Sonra belirtiler azalarak bitiyor.

turuncu tonlarda

Teşekkürler tavsiyeler için. Uygulamaya başladım ama pozitif çıktı testim. Şu an halsizlik, boğaz ağrısı ve öksürük var. Salı günü temas etmiştim umarım böyle geçer.

robin one persie
1

mobil görünümden çık