tvde, adamın teki kendisi corona + çıkmasına rağmen bir başkasının hes kodu ile gezip duruyormuş. şimdi bu adam nasıl yakalandı onu anyalamadım ama, hes kodunu sorguladıkları noktalarda ad soyad resim vb de çıkıyor mu tespit amaçlı? düşününce her bilinçsiz corona + kişi milletin hes kodu ile de geziyor olabilir. bunu nasıl tespit edecekler




 

HES kodu diye ekran görüntüsü gösteriyorum. Kimlik bilgileri görünse dahi sonuçta kimliğime bakmıyorlar. Fotoğraf çıkmıyor zaten sorguda. O çıksa dahi maske var zaten yüzümüz görünmüyor. Göstermelik bir önlem HES kodu uygulaması.

pispinti

ab***** cd***** şeklinde çıkıyor kontrol edende. fotoğraf çıkmıyor. kimlik kontrolü yapılabilir en fazla ilk iki harfleri eşleştirmek için. ama onunla kim uğraşacak.

elorelia

edemezler

in vino veritas

ben bir iki kere polis kontrolüne denk geldim şehir içinde yaya dolaşırken. kimlik alıp bakıyorlar. bu şekilde yakalanmış olabilir. zira kolluk kuvvetleri dışındaki birinin size kimlik sorma yetkisi yok. kimlik kontrolü olmadan da yakalanması mümkün değil.

shadowfollower

Bazı yerler teyit ediyor. Detay verip, kimseyi uyandırmak istemiyorum. Ama riskli de olsa kimse kelepçe vurup polisi aramıyor. Giremezsin deniyor.

baal
1

mobil görünümden çık