var mı böyle kullanan kişiler. yüzey temizleyici, ahşap temizleyici, cam temizleyici gibi çok farklı kimyasallar var. yüzey temizleyici ile ahşap laminant temizlemeyin diyorlar . normal bezle camı silmeyin gibi şeyler de var.

siz nasıl yapıyorsunuz


 

Arkasını okuyoruz :) standart her yüzey için temizliyicileri her yerde kullanırsın, biraz daha güçlü ve aşındırıcı ise arkasında ahşap yüzeylerde kullanmayın ya da görünmeyen küçük bir bölgede deneyip ona göre kullanın yazar

freebird5406_2

Ahşap için ahşap yüzey temizleyici, cam ve diğer tüm yüzeyler için diğer yüzey temizleyicilerden, banyo için banyo temizleyici (kireç ve sabun artıkları başka türlü çıkmıyor, Frosch iyi mesela), tuvaletler için çamaşır suyu ve kireç çözücü alıyorum.

pro9it9is9

ahşap zemin için ayrı, ıslak zemin için ayrı, cam için ayrı, toz almak için ayrı, banyo için ayrı, mutfak için ayrı ürünler kullanıyorum.

hatta yüzey temizleyici olarak birkaç farklı ürün alıyorum.
bunlar dışında çamaşır suyu, arap sabunu, kireç ve yağ çözücü, aktif köpük sprey gibi ürünler de hep bulunur evde.

blatta hiberna

Ahsap ve islak zemine bildigimiz dixi/marc kullaniyorum. Banyo icin kirec cozme ozellikli mavi cif sprey, mutfak icin de yag cozucu turuncu cif sprey kullaniyorum. Camlar icin en ucuz fisfis. Tuvalete de domestos klozet temizleyici

65 derece
1

mobil görünümden çık