www.sahibinden.com

sahibinden bu bölgede evlerle dolu bu fiyata. nasıl mümkün oluyor bu rakamlara anlamıyorum. bilmediğim bir detay mı var bu tarz evlerde?


 

Öncelikle bölge yanlış. Beylikduzu yaziyor ama esenyurtta oluyor böyle evler. Dikkat ettiyseniz bir tane bile foto yok evin disarisni gösteren. Dışarısı kombili nasıl bir sokak

Ayrıca bazı ilanlarda 125bin yaziyor, ama sonradan anlaşılıyor ki 125bin peşin + bilmemkac ay taksit

Madem piyasa bu site üzerinden dönüyor kesinlikle düzenleme getirilmeli bence. Nasıl ki borsalar için düzenleme var, Bu site de borsa gibi bir yer oldu ev ve araba alım satımı icin

dafuq

cam beyaza boyanmış muhtemelen cehennem katında. büyük ihtimalle dolandırıcı ilanı. arayın bakmaya geliyorum diyin muhtemelen bin tane yalan söyleyecektir.

golgi aygıtı

Bu tarz uygun ilanları görmeye gittiğinizde mutlaka o ev satılmış olur size alternatif ev gösterirler, kısacası oltaya takılan bir yem gibi..

Bu yol nereye gider bilmem ama yürüyorum işte

ayni soruyu ben de sormustum. bulamadim simdi. cevaplar genelde ilanlarin fake oldugu veya baska ev gostermek icin yapilan yem oldugu, gosterildikleri yerde degil de baska muhitte oldugu yonundeydi. ayni cevaplari sen de almissin zaten.

baldur2

diğer evlere adam çekmek için yapıyorlar.

denizmaniaherif

izmir'de bir yerde benzer şekilde böyle bir dünya ucuz ev vardı.

meğer oturma raporu, iskan vb. konularda sorun varmış. belediye ile davalık olunmuş ve dava kaybedilmiş.

adamlar satış tapudan değil noterden yapılıyor diye hisse gibi bir şey satmaya çalışıyorlardı. benzer bir durum da olabilir.

la lykia
1

mobil görünümden çık