yeni makina aldım. kuran adam hiçbirşey söylemeden gitti. marketten bir tablet aldım 36lık. şimdi o ufak kutuya bu tabletten atıp çalıştırıyoruz dimi? başka bilmem gereken birşey var mı?




 

Kullanma kılavuzu çıkmıştır illa içinden, ek olarak üstünde butonlar vardır makinanın. Onları oku ve nasıl çalıştıklarını anla.

Temel olarak bulaşıkları yerleştirdikten sonra o tablet bölümüne tableti koyup, (tableti soymadan) istediğin menüde çalıştırabilirsin, istersen içerideki kokuyu önlemek için limonlu şeyler var marketlerde falan onlardan da alabilirsin ileride.

winston insani

Altin kural: bulasiklarin temizlenmesi gereken yerleri asagiya bakacak.

floydian

makine içinden parlatıcı çıkmadı ise parlatıcı da alın. parlatıcı olmaz ise kurutma performansı düşer. bulaşıklar tam kurumaz.

Ek olarak musluk suyu sert ise bulaşık makinesi tuzu alıp eklemeniz de gerekebilir. bunu kurulumu yapan adamın söylemesi lazım normalde. tuz eklenmezse bulaşıklar lekeli çıkar.

her ikisinin de nasıl yapılacağını youtube'da bulabilirsiniz.

not: parlatıcı ve tuz için 'migros' marka ürün almayın. Çok ucuz ama aşırı kötü. Bulaşıklarda berbat bir koku bırakıyor.

himmet dayi

Dur ve elindeki tableti sakince yere bırak!
Makinede tuz ve parlatıcı var mı?
İlk kurulumda bunları, size de nasıl yapılacağını göstererek, dolduruyorlar. Yani en azından Arçelik servisi öyle yaptı.
Yoksa kullanım kılavuzuna bir bakın önce.

ganbatte
1

mobil görünümden çık