Merhaba,

Delireceğim :D

ABD'deki bir firmaya iş yapacağım fakat ödemeyi yalınca PayPal ile yapacaklarını söylediler. Ve Türkiye'de PayPal tam 5 yıldır yasak. Vallahi delireceğim.

Türkiye'de ikamet edip PayPal kullamanın bir yolu yok mu gerçekten? Bu konuda bilgisi, deneyimi olan var mı?

İlla yurt dışında bir tanıdık bulup onun üzerinden mi işlem yapmak zorundayız. Yurt dışında yaşayan tanıdığım da yok bu arada :D

D e l i r e c e ğ i m

Edit: Görüştüğüm firma bütün dünyadan benim gibi yüzlerce yazılımcı ile çalışıyor. Hâliyle bana özel bir düzenleme yapmayacaklardır.

 

yok malesef. wise ya da payoneer kullanmaları lazım. pek ihtimal vermiyorum ama kripto para cinsinden ödemelerini isteyebilirsiniz.

false pretension

benim paypal'a atarsan havale atarım sana tr'ye. ama nasıl güvenicen. ne kadar masraf olacak falan filan var işte.

fatihkkk

var tabiki,

amazon üzerinden almanya veya n11 üzerinden ingiltere sim hattı satın alıyorsun. Garanti olsun diyorsan post box yani adres kiralayabilirsin yoksa yapıştır mcdonalds adresini. Sonra bu telefon numarası ve adresle paypal acıyorsun. paypal açtıktan sonra gelen ödemeyi wise ile hesabına cekebilirsin.

www.ukpostbox.com
urun.n11.com

Northern Mariner

ben yaklaşık iki üç sene tr'de kullandım. kendi kendime bulduğum karmaşık bir yöntemle (transferwise'dan falan yararlanarak). istersen gönderebilirim talimatları ancak yasak olduğu için hafiften paylaşılmasından ve g*t altına gitmekten korkuyorum. bir de bu kadar uğraşmaya değer mi tartışılır, ben düzenli para aldığım için değmişti. tek seferlik bir şeyse söyle buradan birine (ben dahil), yardımcı olalım.

sir gawain

ingiliz hat + p.o. box en temizi evet. sonra çoook derinlerde saçma bi menü bulup support kısmında tr numaramla güncellemiştim senelerdir çalışıyor :)

aguen
1

mobil görünümden çık