motionographer.com

$u adresteki videoyu nasıl yapmışlardır.. Fotoğraf makinesi ile hallettiklerini söylüyorlar, ama aşağıdaki fotoğrafların birinde kamera görünüyor.. Sadece fotoğraf alıp sonradan 3dsmax'te mapping yapıp saatlerce modellediler mi yani ortamı / insanları ?

Daha kolay bir yolu yok mudur onun?

Bilen, tahmini olan, fikri olan söylerse sevinirim.. :) Daha kolay yolu olmalı lan.. Buna benzer bir şey vardı aklımızda ama bu kadar zorluyorsa, daha kolaya kaçacağız gibi neyse. :)

 

verdiğin sitede de yazıyor, çektikleri fotoğrafları mapping için kullanmışlar ve ortamları 3dsmax'te oluşturmuşlar.

Yüz modellemek zor değil, 3d scannerlar var aşağıdaki videoda görebilirsin :

www.youtube.com

kimlanbu

aradaki mimikleri nasıl vermişler ? yani onları da 3d de modellemek çok zor bir iş.. tarayıcı da kullanamadılar sadece fotoğraf ellerinde olduğu için.

hayal bilgisi
1

mobil görünümden çık