decathlondan bisiklet alinir mi? ozellikle yeni baslayan yetiskin icin. veya baska oneriniz olur mu?




 

Alinir. Yeni baslayan bir yetiskinin fazla fazla para gommesine gerek yok. Pahalisini 3-4 seneye ne tarz bisikletleri sevdigini kesfedince alirsin.

hot potato

Daha 1-2 ay önce Decathlon'dan Riverside 900 aldım. Hem bisikletten hem de firmanın desteğinden memnunum. Tek sıkıntı daha uygun modeller varken yok hidrolik fren olsun, disk fren olsun vb diye kendimi kandırarak bunu aldım. Şimdiki aklım olsa çok büyük ihtimalle gider daha ucuz bir bisiklet alıp bisiklette ne aradığımı daha iyi anlamaya çalışırdım. Evet hidrolik ve disk fren güzel bir şey ama mesela bisikletin hybrid olmasının bana hiç faydası yok. Amortisörü hiç açmıyorum. Belki ileride bu bisikleti aldığım için memnun olurum ama bu bilinçli almadığım bir karar olacaktır.

Yahuda

Alınmaz. İnternetten aldım, bulunduğum şehride decathlon yok diye hiç bakım falan yaptıramadım, her yeri bozuldu kırıldı en son çöpe attım 1-2 sene kullandıktan sonra.

Wakatakakage

bence civardaki bisikletçilere gidip deneyin, gözünüzle görün, çok güzel modeller olabiliyor. geçen hafta şunu aldık, sene sonu geldiği için de indirim yaptılar, internet fiyatından da ucuza geldi. hem bakımını da yapıyorlar o esnada. sadece aksesuarları falan internetten almanızı öneririm, dükkanlarda 3-4 katı fiyat çekiyorlar.

www.trendyol.com

posthuman
1

mobil görünümden çık