ilk defa takım elbise alacağım. hangi markaya bakmalıyım? ben 1000 lira civarı bir bütçe ayırdım ama internette 600-700'e de görüyorum. tüm tavsiyelere açığım.




 

valla tan france'ın da dediği gibi, erkek takım elbisesinin tek bir kriteri var o da üstünüze tam olarak oturması. üstünüze tam olarak oturduğu takdirde pazardan da alsanız, sarar'dan da alsanız fark yok. bir renk beğenin ve denemeye başlayın.

takım elbiseyi internetten almak asla uygun değil, milimetrik ayarı tutturmanız gerek. bunun için mağazalara gidip tek tek denemek en doğru olanı.

youtu.be

akhenaten

Mağazadan alman en doğru olanı. İlaveten, O takım elbiseyle giymeyi planladığın gömleğin, kravatın ve özellikle ayakkabıların üzerinde olsun.

Gömlek kravat renk uyumu için değil. Tişört, kazak, spor gömlek vs üzerine ceket denenmez.

Pantolon bol geldiyse, belinden azıcık alıveririz diyen satıcıya inanma.

Bütçe önemli değil dersen ve İzmirdeysen Hugo Boss'un outlett mağazasına uğramayı unutma.

İster pazardan al diyen arkadaşa itibar etme. Önce kumaş kalitesi, sonra kesim'dir.

Mirket

damat iyi ama "ds damat" değil o düşük kaliteli markası. orada prova yapıp kolunu bacağını tam üstünüze oturacak şekilde ayarlatın.

xrated

Kiğılı da polyester takımlar oluyor. Senede 10 kere falan giyilecekse bence 10 numara. Fiyatlar da 600-700 dü Ağustos'ta. Hatta 100 lira farkla kravat, gömlek de vermişlerdi. Sürekli giyilmek değil, düğün dernek için alınıyorsa sıfır sorunla kullanırsınız.

baal
1

mobil görünümden çık