görselde göreceğiniz gibi hesabımda 2000tl var. 1000 tl'lik bitcoin almak istiyorum. aşağıdaki fiyat alanına 1000 yazdım çünkü karşılığında try yazıyor. alttaki tutar alanına da bişey yazmam gerekiyor, oraya 1 yazdım ama onun karşılığında btc yazıyor, aşağıda otomatik olarak tekrar 1000 yazıyor anlamadım. bu durumda devam edersem 1000tl'lik bitcoin mi alış oluyorum? fiyat kısmındaki 1'in anlamı nedir? ayrıca altındaki %'ler nedi? %100 seçince aşağısı 2000 oluyor mesela.




 

Sol tarafta kırmızı yeşil tabela var kırmızının en altındakine tıkla sonra %100'e bas sonra da alttaki yeşil butona tıkla. Şimdi emir verme kıl yün var ama en basit olanı anlattım sana diğerleri kafanı karıştırır.

Zaman Tamircisi

100% tıklarsanız 1000 tl değil 2000 tl lik alım yaparsınız. 50%ye tıklamanız gerekir. özetle o kısım kullanılabilir bakiyenizin ne kadarlık yüzdesi ile alım/satım yapacağınızı seçtiğiniz kısım.

"fiyat" alanı, alacağınız veya satacağınız coinin piyasa fiyatının girildiği yer. soldaki kırmızı yeşillerden tıklarsanız zaten o alan dolacaktır. manuel de girebilirsiniz, illa soldan tıklamanız gerekmez.

"toplam" alanı ise bu işlem için sonunda ne kadarlık bakiye para ödeyeceğiniz/alacağınız kısmı (komisyon hariç) gösterildiği alan. tabi burada işlem çifti önemli btc/try olarak yapıyorsanız işlem yönüne göre bunlardan birisidir. btc/udst ise ona göre.

"tutar" kısmı da o coinden kaç adet alacağınız/satacağınız gösterildiği alan. gerçi bende bu alan "miktar" olarak görünüyor, aynı olduğunu varsayıyorum

posthuman
1

mobil görünümden çık